Програмата през ЮЛИ – Детски Театър

Натисни, за да видиш карта
Кога
юли 7, 2024 @ 11:30 am – 12:15 pm
2024-07-07T11:30:00+03:00
2024-07-07T12:15:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби&Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
10 лв.

Всяка неделя от 11:30 ви каним на забавни и образователни театрални спектакли за деца. Присъединете се към нас за незабравими моменти, смях и нови знания. Нашите спектакли са създадени да развиват въображението и социалните умения на децата. Не пропускайте нашата разнообразна програма и резервирайте билети още днес!

Театрална програма за месец юли

Куклено представление на  Театър Илкова

В тази увлекателна приказка ще проследим приключенията на Пиленцето, Зайчето и Мишлето, които са първокласници. Ще научим как различната нагласа, създадена в семействата им, влияе на тяхното отношение към училището.
Докато Пиленцето и Зайчето са нетърпеливи да учат нови неща, Мишлето се оказва неподготвено и нежелаещо да посещава училище. Историята ни показва значението на родителската подкрепа и ролята на обществото, представено от учителката и доброжелателния Крокодил.
Този спектакъл, изпълнен с изненадващи декори и забавни уроци, ще покаже на децата, че училището е удивително място, което отваря вратите ни към света.
Не пропускайте тази вдъхновяваща и поучителна приказка, която ще внесе оптимизъм и ще създаде интерес към училището у най-малките ученици.

🎟 Цена за театъра : 10 лв./човек

 

 


Куклено представление моноспектакъл на Юлия Коларова

Кокошката Коко, патенцето Ъгли ( Дъки), кучето Спас, лисицата Анка, лисугерът Крум Хоумд, ще бъдат при нас тази неделя от 11:30 часа, за да ни разкажат, заедно с теб, вълнуващи приказки .
Във Фабриката за приказки всички се превръщат в приказни разказвачи и интерпретацията на приказката, която създават заедно с куклите на Юлето е винаги интересна и много забавна както за малките, така и за нас.

Интерактивно шоу „Фабрика за приказки“, в което децата са равностойни създатели на спектакъла на базата на импровизацията.

🎟 Цена за театъра : 10 лв./човек

 

 


 

Куклено представление на Театър Деница Арт

По сценарий на :Вероника Бешева,
Музика:  Ангел Бешев

Сладкодумният разказвач Марко ще разкаже на децата познатата история на двете козлета, но… с променен край. Защото приятелството побеждава всички вражди. Накрая всички се хващаме на едно приятелско, “Марково” хорце.

🎟 Цена за театъра : 10 лв./човек

 

 


Куклено представление на Театър ДА

Адаптация: Венера Нечкова-Фингарова                                                                         
Режисура: Театър ДА
                                                                                         Сценография и кукли: Станислава Кръстева
Музика и музикално оформление: Пламен Петков
Участват: Ася Димитрова и Деян Михайлов

Мишокът и Балерината са забравени на тавана и оставени да „прашасват” на спокойствие, без някой да се грижи за тях и да се вълнува от съдбата им. Макар, че на пръв поглед героите са много различни, и двамата се чувстват самотни и изоставени. Накрая, откривайки се като приятели, те се приемат с всичките си странности и недостатъци и успяват да си помогнат, за да преодолеят най-големите си страхове.

🎟 Цена за театъра : 10 лв./човек

 

 


Нашите театрални представления са не само забавни, но и образователни. Те насърчават децата да мислят критично, да работят в екип и да изразяват себе си по креативен начин. Нашият екип от професионални актьори и педагози гарантира високото качество на всяко представление.

Продължителността на представленията е 45 мин. и са предназначени за деца над 3 г. и техните родители.


Билети могат да се закупят онлайн и на касата в Лунапарка.

В случай че си закупите билет за неограничено ползване на всички атракциони, Театъра за детето е безплатен. Цена на билета 40 лв.
Виж повече за билета.

 

 

Ваучерите „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената са ВАЛИДНИ.
Научи повече за ваучера


ВАЖНО: Информираме, че системата ни за онлайн покупка на билети не изпраща автоматично билетите.

В рамките на деня в който е извършено плащането, ще получите имейл с фактура удостоверяваща покупката. 

Покажете фактурата на касата в Лунапарка и ще получите билета за заплатената от Вас услуга. Фактурата може да бъде показана и директно от Вашето устройство. 

За всякакви въпроси, евентуални допълнителни пояснения и съдействие , можете да ни пишете в чата Messenger ( иконката е в десният долен ъгъл на сайта). 

Сподели:

Меню