ЛунаШоу Програма АВГУСТ

LunaShow
Натисни, за да видиш карта
Кога
август 27, 2022 @ 6:30 pm – 7:15 pm
2022-08-27T18:30:00+03:00
2022-08-27T19:15:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби&Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
10 лв.

Изключи всички електронни устройства, спри телевизора и ела да се забавляваме ЗАЕДНО И НА ЖИВО в #ЛунапаркаНаСофия Боби&Кели.

Забавление, музика и най-модерната визия на най-фантастичното #ЛунаШоу на Театър Пан, те очакват през месец август, всяка събота от 18:30 в Лунапарк Боби&Кели.
Присъствай в ‘’ Магическо училще’’, ‘’Книжки сладкодумни’’, “Весел светофар’’ и          “Еко карнавал’’. 
Гледай уроците на живо и научи за тайните на буквите, направи си кукла с оригами, стани приятел на регулировчка и помогни да опазваме природата чиста.

Виж, кои са датите на любимите ти ЛунаШоу програми – главният герой си ти!

Единствения по рода си  България образователно-развлекателно  шоу с  фокyси, предназначено за деца от 3 до 7 годишна възраст. В него, чрез фокуси, песни и логически игри децата усвояват теми от учебната програма на детските градини и началния курс на обучение.
Клоуните Пипо и Глупи ще се запознават с децата и посредством
забавни скечове и ще ги изпитат пo  предметите, които изучават. Следват атрактивни фокуси и игри, с участието на публиката, в които по оригинален начин оживяват буквите, цифрите, фигурите, цветовете.

 

🎟 Цена за ЛунаШоу : 10 лв./човек

 

 


Шоу, запознаващо децата с буквите  и различни литературни видове. Светът на книгите е тъй голям, а знанието е цяла Вселена.
Героите  Коко и  Панко повеждат малкият зрител в чудния свят на литературата. Децата научават, че с букви не само могат да пишат срички и думи ,но и да рисуват. Научават как да отговарят на гатанки с фигури от танграм и как да казват поговорки с подреждане на пъзел. А с куклите направени от хартия – оригами, децата се запознават с басните. С импровизираните кукли , от заобикалящи ни предмети, разказват приказката „Дядо вади ряпа”.             Спектакълът завършва с игра по най – любимите детски песни и много награди.

🎟 Цена за ЛунаШоу : 10 лв./човек

 

 


Шоу за безопасност на движението, което включва игри и състезания с участието на децата и песни по темата, като сценария следва указания на правилника за движение по пътищата и това, в чий указания и в какъв ред се изпълняват от помощниците на пътя – регулировчик, светофар, пътни знаци, улична маркировка.

Обръща се внимание и на това, как трябва да се движат децата, ако ги няма тези указатели, къде да карат велосипеди, ролери и скейтбордове, как да водят домашните си любимци на улицата, за да се избегне произшествие и др.

🎟 Цена за ЛунаШоу : 10 лв./човек

 

 

 


Шоу за разделното събиране за отпадъците от опаковки, ползата от рециклирането,
какво можем да направим от опаковки и как да опазваме природата чиста. Игрите
са тематични, а чрез песните децата научават повече за различните видове
материали и какво се прави от тях. В спектакъла се набляга на телефон
112 – кога и как трябва да се използва.

🎟 Цена за ЛунаШоу : 10 лв./човек

 

 


 

Продължителността на спектаклиете  е 45 мин. и са предназначени за деца над 3+ г. и техните родители.

Билети могат да се закупят онлайн и на касата в Лунапарка.

В случай че си закупите билет за неограничено ползване на всички атракциони, ЛунаШоу за детето е безплатен. Цена на билета 35 лв.
Виж повече за билета.

 

 

Ваучерите „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената са ВАЛИДНИ.
Научи повече за ваучера.

Сподели:

Меню