Програма ЛунаШоу – забавления и игри с награди за деца

LunaShow
Натисни, за да видиш карта
Кога
октомври 17, 2020 @ 6:30 pm – 7:30 pm
2020-10-17T18:30:00+03:00
2020-10-17T19:30:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби&Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
5 лв. (включва и участие)

Изключи всички електронни устройства, спри телевизора и ела да се забавляваме ЗАЕДНО И НА ЖИВО в #ЛунапаркаНаСофия Боби&Кели. 

Всяка събота от 18:30 ч., те очакват нашите аниматори, за да играем на пирати, да победим Дарт Вейдър от Стар Уорс, да разкрием тайната на египетският фараон или просто да на танцуваме. 

Ще има много забавление, танци и състезания, а победителите ще спечелят тематични, оригинални награди. 

Виж, кои са датите на любимите ти ЛунаШоу програми – главният герой си ти!   

05.09 / 03.10 / 14.11   Пиратско Шоу

След много нападения в безкрайните океани, великият пиратски галеон на Капитан Кук закотви в Боби&Кели,  а пиратите решиха да  превърнат лунапарка  в тяхната нова тайна.

Потопете се в пиратски приключения! Участвайте в люта битка и преплувайте океана, за да откриете заровени златни съкровища и подаръци!

12.09   Балонено шоу

Феерично и поразяващо въображението представление! Светлинно и музикално съпровождане. Гигантски сапунени балони, преливащи в различни цветове и форми. Дъжд и шлейф от сапунени балони. Сапунени балони с огън, дим, наподобаващи вулкан, а за финал човек вътре в гигантски сапунен балон. 

 10.10 / 07.11   Стар Уорс

За първи път в България, Стар Уорс се пренася от големият екран на сцената в Лунапарка!
Очаквайте сблъсък между галактики! Дали Дарт Вейдър ще изпълни пъкленият си план или джадаите ще спасят света? Ела,  за да се забавляваме заедно!

19.09 / 17.10 / 21.11   Египетско шоу  

Върнете се далеч в миналото, когато са властвали фараони, богове са се разхождали сред хората, мумии са оживявали, а древните пирамиди са криели своите тайни и лабиринти! Участвайте и спечелете мистични награди!

26.09 / 24.10 / 28.11   Диско парти

Истинска музикална фиеста! Забавлявай се в ритъма на танца!                                                 Пригответе се за много песни, танци, музика и награди за най-добрите танцьори!

31.10    Хелоуин парти

#ЛунапаркаНаСофия Боби&Кели ще се изпълни с живот или по-скоро с ужас, най-страшното събитие на есента. Скелети, чудовища, зомбита, вампири, призраци, върколаци … те очакват на 31 октомври. Това е Твоят шанс! … може би последният.

На 31 октомври отключи желанието ти за ужаси; облечи си от глава до пети като чудовище и ела да се състезаваме заедно срещу призраците за големите награди!

Цена за ЛунаШоу : 5 лв. /цената включва и участие/                                                                                 Важно: Цената не е валидна за Хелоуин парти.

В случай че си закупите билет за неограничено ползване на всички атракциони, ЛунаШоу и участитето за детето и придружителят е безплатно. Цена на билета 28 лв.
Виж повече за билетите.

Ваучерите „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената са ВАЛИДНИ.
Научи повече за ваучера.

Сподели:

Меню