Театър за Бебоци

Натисни, за да видиш карта
Кога
юни 24, 2021 @ 11:00 am – 11:45 am
2021-06-24T11:00:00+03:00
2021-06-24T11:45:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби&Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
18 лв.

Театър за Бебоци в Лунапарка с музика на живо

С огромно вълнение съобщаваме, че на 24 юни от 11:00 ч. стартира Театър за Бебоци в Лунапарка. Започваме с най-новият спектакъл ‘’Вълшебната гора’’ на Малка Театрална Компания, а музикалното оформление е съпроводено от избрани класически шедьоври изпълнени на живо от младия виртуоз-виолончелист Атанас Кръстев.

Вълшебната гора

По идея на : Силвия Тенева
Режисьор:
Георги Тенев
Сценограф:
Невена Ненова
Участват:
Силвия Тенева и Атанас Кръстев

Постановката е насочена към най-малките зрители – деца от 1 до 3 г. Спектакълът е изграден от свързани помежду си миниатюри, съответстващи на естествените етапи на развитие на децата.

Своеобразният сюжет разказва за един ден от живота на Пеперудената фея – в ролята – прекрасната актриса Силвия Тенева.
Водени от феята децата стават активен участник в сценичното действие. Провокирани от специално подбраните визуални и музикални средства, малките зрители ще имат възможността да се докоснат до магията на театъра в това нежно, вълнуващо и изпълващо с възхита пътешествие из Вълшебната гора.

Продължителността на представленията е 45 мин. и е предназначено за деца до 3 г. и техните родители.

🎟Цена на билета  18 лв. ( включва едно дете + един родител/придружител над 18 г.)
🎟Цена за второ дете + 7 лв.
🎟Цена за само възрастен 15 лв.

В случай че си закупите билет за неограничено ползване на всички атракциони, Театъра за детето и придружителят е безплатен. Цена на билета 24 лв.
Виж повече за билетите.

Ваучерите „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената са ВАЛИДНИ.
Научи повече за ваучера.

За атракционите в лунапарка и децата до 3 г.:

Нашите атракционите са подходящи за всички деца. Те са истински усещания за децата, които тепърва “откриват“ емоции, създаващи много силни преживявания на радост, замайване, ускорение, страх, промяна между напрежение и покой, предизвикателство, много адреналин и положителни усещания. Дали тези усещания ще им допаднат е много относително и зависи от самото дете.
Достъпа е безплатен, препоръчваме ви, да се разходите и разгледате с детето всички съоръжения. След това закупете билет/и за избран от вас/детето атракцион/и и се повозете заедно (за придружителят на дете до 3 г. е безплатно). Билета е перфектен тест дали ще му хареса. Всеки атракцион предизвиква различно усещане, ако един атракцион не му допадне, не означава, че и другите няма да му харесат. Пробвайте с най-малките, които работят с монета от 1 лв.
Имаме и детски кът със зона за най-малките до 3г.
В случай, че му хареса, вземете билет за неограничена игра по всички атракциони.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Сподели:

Меню