Театър за Бебоци

Театър за бебоци
Натисни, за да видиш карта
Кога
декември 4, 2021 @ 10:30 am – 11:15 am
2021-12-04T10:30:00+02:00
2021-12-04T11:15:00+02:00
Къде
Лунапарк Боби&Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
18 лв.

Театър за Бебоци в Лунапарка

С огромно вълнение съобщаваме, че в събота 04 декември, ще има Театър за Бебоци в Лунапарка. Ще ни гостуват Малка Театрална Компания и най-новият им спектакъл ‘’Вълшебната гора’’, музикалното ѝ оформление е от избрани класически шедьоври. Представленията ще бъдат две за деня, от 10:30 и 16:30 ч. и ще се играят в най-малката ни зала.
Местата са ограничени, предварителната резервация ( съобщение в Messenger ) или покупка на билети (на касата в лунапарка) са препоръчителни.

Вълшебната гора

По идея на : Силвия Тенева
Режисьор:
Георги Тенев
Сценограф:
Невена Ненова
Участват:
Силвия Тенева и Атанас Кръстев

Постановката е насочена към най-малките зрители – деца от 1 до 3 г. Спектакълът е изграден от свързани помежду си миниатюри, съответстващи на естествените етапи на развитие на децата.

Своеобразният сюжет разказва за един ден от живота на Пеперудената фея – в ролята – прекрасната актриса Силвия Тенева.
Водени от феята децата стават активен участник в сценичното действие. Провокирани от специално подбраните визуални и музикални средства, малките зрители ще имат възможността да се докоснат до магията на театъра в това нежно, вълнуващо и изпълващо с възхита пътешествие из Вълшебната гора.

Продължителността на представленията е 45 мин. и е предназначено за деца до 3 г. и техните родители.

🎟Цена на билета  18 лв. ( включва едно дете + един родител/придружител над 18 г.)
🎟Цена за второ дете + 15 лв.
🎟Цена за само възрастен 15 лв.

В случай че си закупите билет за неограничено ползване на всички атракциони, Театъра за детето и придружителят е безплатен. Цена на билета 28 лв.
Виж повече за билетите.

Ваучерите „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената са НЕВАЛИДНИ.

Зеленият сертификат е задължителен за всички посетители над 18 г.

За атракционите в Лунапарка и децата до 3 г.

Нашите атракционите са подходящи за всички деца. Те са истински усещания за децата, които тепърва “откриват“ емоции, създаващи много силни преживявания на радост, замайване, ускорение, страх, промяна между напрежение и покой, предизвикателство, много адреналин и положителни усещания. Дали тези усещания ще им допаднат е много относително и зависи от самото дете.
Достъпа е безплатен, препоръчваме ви, да се разходите и разгледате с детето всички съоръжения. След това закупете билет/и за избран от вас/детето атракцион/и и се повозете заедно (за придружителят на дете до 3 г. е безплатно). Билета е перфектен тест дали ще му хареса. Всеки атракцион предизвиква различно усещане, ако един атракцион не му допадне, не означава, че и другите няма да му харесат. Пробвайте с най-малките, които работят с монета от 1 лв.
Имаме и детски кът със зона за най-малките до 3г.
В случай, че му хареса, вземете билет за неограничена игра по всички атракциони.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Сподели:

Меню