Ще превърнем в празник света-Магия, игри и технологии: Необикновено приключение в Лунапарк Боби&Кели!

Кога
юни 1, 2023 @ 11:00 am – 9:00 pm
2023-06-01T11:00:00+03:00
2023-06-01T21:00:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби & Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
40

Магия, игри и технологии: Необикновено приключение в Боби&Кели!

Всички емоции и забавления, които само Лунапарк Боби&Кели може да ти подари, са оцветени с най-веселите цветове, на най-завладяващия и очакван детски празник 1-ви юни.
Ела във фантастичния свят на Боби&Кели и се приготви за едно необикновено събитие.
Зашеметяващата магия на Мистър Дидо, роботите Lego Spike Prime, Minecraft, Roblox и вълнуващите технологични предизвикателства на Logiscool сме ти подготвили в #ЛунапаркаНаСофия, за да празнуваме заедно твоя празник. ЛунаШоу, атракциони, игри, технологии и празнична заря те очакват, за да превърнем заедно в празник света!

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

11:00 – 19:30 – Технологични приключения: Открий, създай и спечели в играта със 6-те предизвикателства!

/ в зала Тиква / Подходящо за деца на възраст 7+ години.

Експертния екип на Logiscool е готов да ти разкрие тайните на програмирането, Minecraft, Lego Ⓡ Spike ™️ Prime и Roblox, ще бъдат при нас, за да предизвикат любознателният ти ум. В забавна и стимулираща среда ще можеш да изпробваш силите си в интерактивни предизвикателства и да играеш игри, които ще те въведат в света на програмирането и роботиката. Независимо дали си амбициозен програмист или ентусиаст на Minecraft, това е идеалната възможност да тестваш уменията си и да се забавляваш заедно с другите млади таланти.

Виж кои са 6-те необикновени предизвикателства, които сме ти подговили. Избери едно или изпробвай всичките, може и да получиш подарък!

Първото предизвикателство ще те отведе във фантастичния свят на програмирането със софтуера Kodu. Ти ще бъдеш режисьор на своя герой, ще създадеш уникален път и ще играеш предизвикателни игри. Покажи своята гениалност и изненадайте всички!

След това се потопи във вселената на Minecraft, играта, обичана от малки и големи. В това предизвикателство ще откриеш колко далеч можете да стигнеш и ще демонстрираш уменията си за изграждане и оцеляване.

Но забавлението не свършва дотук! Тествай уменията си в Roblox, платформа, пълна с вълнуващи приключения и увлекателни предизвикателства. Приготви се да докажеш на какво си способен и да изненадаш всички с уменията си.

Не забравяй предизвикателството Дизайн, където ще откриеш тайните на основните цветове и техните комбинации чрез увлекателни задачи. Остави се да бъдеш очаровани от магията на цветовете и разгърни своята креативност.

Но има и още! Ще имаш възможност да поемеш управлението на робота на Lego Ⓡ Spike ™️ Prime и да го преведеш през лабиринт, за да достигне целта си. Тествай уменията си за решаване на проблеми и разберете колко добър си в управлението на робот!

И накрая, специална изненада те очаква с офлайн предизвикателството. Не можем да ти разкрием всичко, но знай, че това ще бъде преживяване, което ще те остави без думи.

Не пропускай тази невероятна възможност и участвай във всички забавления и игри, които те очакват в Боби&Кели. Купи билет сега, за да се изправиш пред тези вълнуващи предизвикателства, които ще те оставят без думи.

Цена: 40 лв./дете

 

 


11:30 | 16:30 | 18:30 Магичен спектакъл

Представи си място, където магията оживява пред очите ти, където смехът и емоцията се сливат в едно незабравимо преживяване. С Мистър Дидо, ще бъдеш катапултирани в свят на невероятни илюзии, обрати и изненади без край. Неговите невероятни трикове ще те оставят без дъх и ще те накарат да повярваш в невъзможното.

Купи билет сега и подари на децата си едно необикновено изживяване по случай Деня на детето в Лунапарк Боби&Кели. Присъединете се към нас за ден на забавление, приключения и изненади! ✨

Цена: 40 лв./дете

 

 


21:00 Ще превърнем в празник света.

Празнична заря

Цена: 40 лв./дете

Продажба билети на касата в Лунапарка или онлайн:

Билета включва: Неограничена игра по всички атракциони в рамките на деня и празничната програма.

Родители/придружители заплащат само в случай, че ползват атракционите заедно с детето/децата.

 

 

Сподели:

Меню