Атракциони

  1. Начало
  2. chevron_right
  3. Атракциони

Потопeте се в морето от Фантастика, Приключения и Адреналин!

Изберете типа атракция, която най-много ви подхожда:
Батут Сафари

Надуваем батут Сафари

Представяме ти най-новия ни атракцион – надуваемият батут ‘’Сафари”. Превърни детското желание за подскоци в реалност и вместо спалнята вкъщи, опитай на батута в Лунапарк Боби & Кели напълно безопасно.

Скачащо бъги

Скачащо бъги

Скачащото бъги е фаворит сред малчуганите от всички възрасти. Едно лудо ‘’пътешествие“ не е достатъчно, Боби и Кели са убедени, че ще искате то да продължи отново и отново.

Мънки джъмп

Мънки джъмп

Искате ли силни усещания и адреналин? Да докоснете облаците, да полетите надолу, да се изстреляте нагоре и внезапно да увиснете между земята и небето? Присъединете се към Боби и Кели на Monkey Jump и …полетете!

Батут за весели подскоци (на открито)

Батут за весели подскоци (на открито)

Когато скачането върху спалнята вкъщи еволюира в преодоляване на гравитацията на открито. Скок, скок, скок…

Чаените чашки

Чаените чашки

Настанете се удобно до Боби и Кели в нашите чашки. Ако имате късмет, Големият Чайник в средата може би ще ви разкаже на ухо някоя от причудливите истории за Алиса и говорещия Бял Заек. Междувременно се оглеждайте и се пазете от живеещите под чашките хрузии, армията от скарабеи на граф Смайлоф.

Замъкът въртележка

Замъкът въртележка

Направете обиколка с Боби и Кели около загадъчния замък с хеликоптера, летящата кола, а защо не и с розовия слон. Който се осмели, може да го направи и върху огнедишащия дракон. Хайде!

Мини карусел

Мини карусел

Класическа въртележка с кончета.
Подходящ за: малки деца; височина под 80 см.
Атракционът се задвижва с монета и не е включен в пакетна цена или дневния билет.

Влакчета котета

Влакче котета

За по-малките ни приятели е влакчето с котетата. Сигурни сме, че Боби и Кели ще ви помахат от другата страна на изчезналото езеро, около което влакчето обикаля, а котаракът Игор ще ви намигне, удобно излегнал се в първия вагон.

Боинг симулатор

Боинг 747 – самолет симулатор

Кой не е мечтал да прелети небето на борда на Boeing 747? Влизаш, вратата се затваря а ти се пренасяш се в паралелна реалност. Скоростта те отнася във виртуален свят който си избрал – Формула 1, летящи коли в бъдещето, влак в космическия каньон…

Детски кът плейграунд Малка джунгла

Детски кът плейграунд Малка джунгла

Приказна зона за игра със забавна пързалка, басейн с топки и вълнуващи големи играчки. А за да е още по-забавно, постройте замък с гигантския лего конструктор!!!
Атракционът е подходящ за: малки деца; височина под 80 см.

Детски кът плейграунд Голяма джунгла

Детски кът плейграунд Голяма джунгла

Прекоси приказната зона за игра и влез в голямата джунгла – там ще намериш входната врата към Света на Боби и Кели.
Атракционът е подходящ за: деца; мин. височина 100 см.

Въздушни оръдия

Въздушни оръдия

Дали си на 4 или 40 е без значение, ако детето в теб иска да се забавлява. При въздушните оръдия е така – малки, големи, заедно или един срещу друг, настроението е гарантирано. Боби и Кели нееднократно са оставали след залез слънце, доигравайки поредната игра.

Фотопортрет

Фотопортрет

Гондолата на Капитан Кук

Гондолата на Капитан Кук

Пиратски кораб в София? Във въздуха, а не по вода? Управлявана и охранявана от самия Капитан Кук? Заповядайте! При нас е. Боби и Кели също ще са на палубата. Обещаваме ви.

Детски киди райдс

Детски киди райдс

Влакче Рио Гранде / Мото GP / Полицейски мотоциклет / Сафари джип / Джип Парк Рейнджър / Полицейски хеликоптер / Въздушен хокей / Джага
Подходящи за: малки деца; височина под 80 см.
Задвижват се с монета и не са включени в пакетна цена или дневния билет.

Рисунки върху лице

Рисунки върху лице

Аркадни игри

Аркадни игри

Супер мотор / Наскар аркад / Фрайт найт / Пиратски капитан / Сами -скачащото куче / Миньон / Кран / Той стейшън / Стикер татуировки / Флипер
*Аркадните игри се задвижват с монета и не са включени в пакетна цена или дневния билет.

Формула 1

Формула 1

Искате ли да усетите адреналина на истински автомобилен пилот? Опитайте професионалният симулатор за пилотиране във Формула 1. На борда на болида ще изживеете тръпката от високата скорост, овладяването на големите и малки завои, шума на мощния двигател.

Батут за весели подскоци (на закрито)

Батут за весели подскоци (на закрито)

Някои твърдят, че са виждали Боби да пише домашното си по математика, скачайки на батута??? Вие как мислите? Възможно ли е?

Важно:

С цел спазването на правилата за безопасна игра и хигиената, в Детски кът плейграунд Голяма Джунгла и Малка джунгла и Въздушни оръдия се играе без обувки. Децата задължително трябва да бъдат с чорапи и/или пантофки без твърда подметка. Правилото е валидно през цялата година (пролет, лято, есен и зима).
Меню