Безплатна игра в Лунапарк Боби & Кели: неограничено в цeлия детски кът ‘’Джунгла’’

За всички, които хапват в италианският ни ресторант-пицария La Rocca, децата им играят безплатно и неограничено в цялата зона плейграунд на атракционите ‘’Малка Джунгла’’, ‘’Голяма Джунгла’’ и ‘’Надуваем Батут Сафари ’’.

Цели 500 кв.м закрита площ, топла през зимата и прохладна през лятото, където децата да играя, бягат и скачат на воля, съблюдавани от нашите оператори.

Попитайте Вашия сервитьор или на касата в Лунапарка.

Разгледайте нашето меню тук.

Направи резервация тук

La rocca - италиански ресторант и пицария
La rocca - италиански ресторант и пицария
La rocca - италиански ресторант и пицария
Валидност на оферта

⭐️ Безплатната и неограничена игра на детето е валидна в рамките на работният ден, за цялата зона Плейграунд, по атракционите ‘’Голяма Джунгла’’, ‘’Малка Джунгла’’, ’’Въздушни оръдия’’ и надуваем батут ‘’Сафари’’.

⭐️ Безплатната и неограничена игра се получава след поръчка, по избор, на храна и/или напитки, на стойност минимум от 24,90 лв. Сумата е валидна за игра на  едно дете. Всяко следващо дете, при липса на друга поръчка, заплаща съгласно, избраните услуги по ценоразписа на Лунапарка.

⭐️ Храната и/или напитките могат да бъдат поръчани и за вкъщи. Информирайте Вашият сервитьор или барист за  часа, в който да бъде приготвена храната.

⭐️ Офертата може да се използва и за празнуване на детски рожден ден. Стойността на минималната поръчка не включва: торта, свещички, покани, празнично поднасяне на тортата, подарък за рожденика, пинята, анимация и всички останали допълнителни услуги и стоки на Лунапарка. Същите ще се таксуват по ценоразпис.
Настаняването на гостите ще е съобразено със заетостта на местата в Лунапарка и ресторант пицария La Rocca. Предварителната резервация и уточняване на менюто, са задължителни.

⭐️ Офертата е несъчетаема с други, оферти, отстъпки, ваучери и промоции.

⭐️ Офертата е невалидна в дните, 1.06, 15.09, 31.10 и в дните със специално организирани събития.

Сподели:

Меню