Детски Великденски концерт + Томбола

Натисни, за да видиш карта
Кога
май 1, 2021 цял-ден
2021-05-01T00:00:00+03:00
2021-05-02T00:00:00+03:00
Къде
Лунапарк Боби & Кели
Ул. Филип Аврамов
Цена:
28,00

Детски великденски концерт + Томбола

Всички емоции и забавления, които само Лунапарк Боби&Кели може да ти подари, са оцветени с най-веселите цветове на най-завладяващия и очакван празник – Великден. Атракциони, песни, танци, игри и най-яката музика с водещите на Радио Усмивка те очакват през целия ден на 1-ви, 2-ри и 3-ти май.

Ела на 1-ви, 2-ри или 3-ти май и вземи билет за неограничена игра по всички атракциони. С номера на закупеният билет участваш в празничната томбола на #ЛунапаркаНаСофия Боби&Кели, за големия великденски подарък – СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград. Ще изтеглим по един печеливш за всеки от празничните дни.

Програма на събитето:

Събота, 1-ви май 

11:00 – 12:00 ч. – Детски великденски концерт
Пригответе се за много игри и награди с водещите на Радио „Усмивка“- Вили и Давид! Танците и музиката са подсигурени от гост изпълнителите: Балетна школа „Алегрета“, Вокално изпълнение „Старец“ и Студио Модерен балет „Цветни мечти“ от Национален дворец на децата.
12:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

Неделя, 2-ри май

16:00- 17:00 ч. – Великденски поздрав
Ще ни забавляват с празничната си програма – Вокална група „Канарчета“, а водещите на Радио „Усмивка“- Вили, Давид и Любо ще подгряват с много игри и още толкова много награди, разбира се за най-добрите!
17:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

Понеделник, 3-ти май

11:00 – 12:00 ч. Закуска за ушите на живо, с Петър Писарски и Ивка Усмивка.
Ще слушаме и Вокална група „Смехоранчета“, разбира се и тях на живо.
12:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

 

Регламент за участие в томболата:
1. Ела в Лунапарк Боби&Кели до 12:00 ч. на 01.05 или 03.05 или до 17:00 ч. на 02.05.
2. Купи билет за неограничена игра онлайн или на място на касата в Лунапарка. С номера * на закупеният билет, ще участваш в празничната томбола.
* Номерът на билета е серийният номер на гривничката, която ще получиш на място в Лунапарка. Всеки посетител, закупил билет за неограничена игра по атракционите, получава гривничка.
3. В посочените в точка 1 часове, бъди близо до сцената в Лунапарка, защото ще изтеглим една от всички поставени гривнички. Това може да си ти!

Билети

Достъпът в Лунапарка е безплатен, заплаща се ползването на атрационите. Придружителите заплащат само в случай, че желаят да използват атракционите заедно с детето и детето е по-голямо от 3 г. Виж повече за билетите тук.

Билет за неограничено ползване на всички атракциони Цена на билета 28 лв./дете.
Виж какво включва билета от тук.

В случай, че закупиш билета онлайн получаваш и подарък Голямо шоколадово яйце Kinder Surprise Maxi с играчка. Офертата е валидна до 29. април за всички билети закупени онлайн за дните 1-ви, 2-ри или 3-ти май.
Купи онлайн билет оферта Великден от тук.

Ваучера „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената е ВАЛИДЕН и не е съчетаем с офертата за Великден атракциони+подарък
Вземи ваучера.от тук.

Продажба на билети онлайн или на касата на Лунапарка.
При покупка на билет от касата на Лунапарка в деня на посещението офертата Великден атракциони + подарък Голямо шоколадово яйце Kinder Surprese Maxxi, няма да е валидна.

Сподели:

Меню