Билет - Боби и Кели - неограничено

Билет - неограничено за всички атракциони - почивни дни

40 лв.

Неограничено ползване на всички атракциони за  1 дете  или 1 възрастен

КОГА: събота, неделя, празнични дни
ЦЕНА: 40 лв. за дете

Билетът включва:

Придружителите заплащат само в случай, че желаят да използват атракционите заедно с детето и детето е по-голямо от 3 г.

  • Неограниченото ползване на всички атракциони ви дава свободата да ползвате атракцион/и, колкото пожелаете, в рамките на работния ден. Заплаща се онлайн или на касата вътре в лунапарка, след което ще получите гривна за ползване на всички атракциони.
    Можете да напуснете лунапарка и отново да се върнете. При напускане и повторно завръщане в рамките на деня, запазете гривната и касовата бележка.
  1. Вариететно шоу (всяка събота от 18:30)
    Куклен театър (всяка неделя от 11:30)
  2. 1 Печат върху картата ‘’Най-добър приятел на Боби & Кели’’ (на всеки 3 (три) събрани печата, подарък билет неограничено за всички атракциони). При първото ви посещение ще получите картата на касата в лунапарка.
  3. 1 Ваучер за 50 лв. отстъпка при празнуване на рожден ден, кръщение, имен ден или други семейни събития (ще го получите на касата в лунапарка)

 

 


Атракциони:

На закрито в замъка: Детски кът плейграунд Малка джунгла с две нива, Детски кът плейграунд Голяма джунгла с три нива, Въздушни оръдия с дунапренени топки, Надуваем батут Сафари, Боинг 747 – самолет симулатор, Батут за весели подскоци и Гондола ‘’Капитан Кук’’.

На открито в градината: Падаща кула Мънки Джъмп, Въртележка “Замъкът”, Въртележка “Чаени чашки”, Батут за весели подскоци, Влакче “Котета”, Въртележка Скачащо бъги, Карусел и Батут Бол

Деца от 0-3 г., при необходимост, ползват атракционите с придружител.

*Молим да обърнете внимание, че за придружител се счита само 1 (едно) лице, навършило 18 г. Втори придружител на едно и също дете заплаща ползването на атракциона. 

Екип в Park Boby & Кelly

Оператори – на всеки атракцион има минимум 1. оператор, който има ангажимент да настанява децата по атракционите и да следи за техния комфорт и безопасност. (В зона Джунгла операторите са от 2-ма до 6-ма).

Заниматели – обслужват персонално всяко дете и/или група деца, в т.ч. придружаване от атракцион до атракцион, игра с детето/децата. При необходимост и возене на атракционите, заедно с тях. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Аниматори – художествен екип от професионални актьори и аниматори, начело с Бате Енчо, които се грижат за доброто настроение на гостите с театрално-танцувална програма, в т.ч. занимателни и щафетни игри, заедно с децата. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Меню