Билет - детски кът, плейграунд Джунгла

Билет - еднократен за детски кът Плейграунд Джунгла

10 лв.

Билетът включва:

С билета детето може да играе в детски кът плейграунд „Джунгла“ в продължение на 60 мин.

Атракциони:

На закрито в замъка: Малка джунгла с две нива (за деца от 0-3 г.), Голяма джунгла с три нива, Въздушни оръдия с дунапренени топки (за деца от 3-10 г.)

Важно:

С цел спазването на правилата за безопасна игра и хигиената, в Детски кът плейграунд Голяма Джунгла и Малка джунгла и Въздушни оръдия се играе без обувки. Децата задължително трябва да бъдат с чорапи и/или пантофки без твърда подметка. Правилото е валидно през цялата година (пролет, лято, есен и зима).
Екип в Park Boby & Кelly

Оператори – на всеки атракцион има минимум 1. оператор, който има ангажимент да настанява децата по атракционите и да следи за техния комфорт и безопасност. (В зона Джунгла операторите са от 2-ма до 6-ма).

Заниматели – обслужват персонално всяко дете и/или група деца, в т.ч. придружаване от атракцион до атракцион, игра с детето/децата. При необходимост и возене на атракционите, заедно с тях. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Аниматори – художествен екип от професионални актьори и аниматори, начело с Бате Енчо, които се грижат за доброто настроение на гостите с театрално-танцувална програма, в т.ч. занимателни и щафетни игри, заедно с децата. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Меню