Билет за батут Весели подскоци

Билет - еднократно ползване на батут Весели Подскоци 1 дете или 1 възрастен

7 лв.

Билетът включва:

Ползване на батута за “Весели Подскоци“ в продължение на 10 мин.

Придружителите заплащат само в случай, че желаят да използват атракционите заедно с детето.

Важно:

С цел спазването на правилата за безопасна игра и хигиената, всички деца и придружители ползващи батута трябва да бъдат с чорапи и/или пантофки без твърда подметка.Правилото е валидно през цялата година (пролет, лято, есен и зима).Чорапи могат да бъдат закупени и на място в Лунапарка.

Екип в Park Boby & Кelly

Оператори – на всеки атракцион има минимум 1. оператор, който има ангажимент да настанява децата по атракционите и да следи за техния комфорт и безопасност. (В зона Джунгла операторите са от 2-ма до 6-ма).

Заниматели – обслужват персонално всяко дете и/или група деца, в т.ч. придружаване от атракцион до атракцион, игра с детето/децата. При необходимост и возене на атракционите, заедно с тях. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Аниматори – художествен екип от професионални актьори и аниматори, начело с Бате Енчо, които се грижат за доброто настроение на гостите с театрално-танцувална програма, в т.ч. занимателни и щафетни игри, заедно с децата. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Меню