Билет - Боби и Кели - първо посещение - почивни дни

Първо посещение за едно дете

40 лв. 20 лв.

Първо посещение: неограничено ползване на всички атракциони

КОГА: събота, неделя и празнични дни (не важи на 01.06 и 31.10)
ЦЕНА С ВАУЧЕР: 20 лв. за дете

Билетът включва:
  • Неограниченото ползване на всички атракциони ви дава свободата да ползвате атракцион/и, колкото пожелаете, в рамките на работния ден. Заплаща се на касата вътре в лунапарка, след което ще получите гривна за ползване на всички атракциони.
    Можете да напуснете лунапарка и отново да се върнете. При напускане и повторно завръщане в рамките на деня, запазете гривната и касовата бележка (стандартна цена 35 лв.).
  • Вариететно шоу (всяка събота от 18:30)
    Куклен театър (всяка неделя от 11:30)
  • 1 Печат върху картата „Най-добър приятел на Боби & Кели“ ( на всеки 3 (три) събрани печата, подарък билет неограничено за всички атракциони). При първото ви посещение ще получите картата на касата в лунапарка.
  • 1 Ваучер за 50 лв. отстъпка при празнуване на рожден ден, кръщение, имен ден или други семейни събития (ще го получите на касата в лунапарка).
Атракциони:

На закрито в замъка: Детски кът плейграунд Малка джунгла с две нива, Детски кът плейграунд Голяма джунгла с три нива, Въздушни оръдия с дунапренени топки, надуваем батут “Сафари“, Боинг 747 – самолет симулатор, Батут за весели подскоци и Гондола „Капитан Кук“.

На открито в градината: Падаща кула Мънки Джъмп, Въртележка „Замъкът“, Въртележка „Чаени чашки“, Батут за весели подскоци, Влакче „Котета“, Въртележка Скачащо бъги и Въртележка Каросел.

Деца от 0-3 г., при необходимост, ползват атракционите с придружител. Всеки придружител се вози безплатно, с изключение на скоростното влакче „Щурата гъсеница“*.

*Молим да обърнете внимание, че за придружител се счита само 1 (едно) лице, навършило 18 г. Втори придружител на едно и също дете заплаща ползването на атракциона. Всички придружители заплащат ползването на атракцион „Щурата гъсеница“.

Екип в Park Boby & Кelly

Оператори – на всеки атракцион има минимум 1. оператор, който има ангажимент да настанява децата по атракционите и да следи за техния комфорт и безопасност. (В зона Джунгла операторите са от 2-ма до 6-ма).

Заниматели – обслужват персонално всяко дете и/или група деца, в т.ч. придружаване от атракцион до атракцион, игра с детето/децата. При необходимост и возене на атракционите, заедно с тях. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Аниматори – художествен екип от професионални актьори и аниматори, начело с Бате Енчо, които се грижат за доброто настроение на гостите с театрално-танцувална програма, в т.ч. занимателни и щафетни игри, заедно с децата. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Меню