Билет - Боби и Кели - еднократно

Билет - еднократно ползване на един атракцион за 1 дете или 1 възрастен

5 лв.

Билетът включва:

С билета можете да се возите еднократно на един атракцион. Можете да си закупите няколко билета ако искате детето да опита само определени атракциони или да се возите заедно с него. Те са перфектният ‘’тестер’’.

Придружителите заплащат само в случай, че желаят да използват атракционите заедно с детето и детето е по-голямо от 3 г.

Атракциони:

На закрито в замъка: Боинг 747 – самолет симулатор, Батут за весели подскоци и Гондола „Капитан Кук“.

На открито в градината: Падаща кула Мънки Джъмп, Замъкът въртележка, Въртележка „Чаени чашки“, Влакче „Котета“ и Въртележка  „Скачащо бъги“.

Деца от 0-3 г., при необходимост, ползват атракционите с придружител.

*Молим да обърнете внимание, че за придружител се счита само 1 (едно) лице, навършило 18 г. Втори придружител на едно и също дете заплаща ползването на атракциона. 

Екип в Park Boby & Кelly

Оператори – на всеки атракцион има минимум 1. оператор, който има ангажимент да настанява децата по атракционите и да следи за техния комфорт и безопасност. (В зона Джунгла операторите са от 2-ма до 6-ма).

Заниматели – обслужват персонално всяко дете и/или група деца, в т.ч. придружаване от атракцион до атракцион, игра с детето/децата. При необходимост и возене на атракционите, заедно с тях. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Аниматори – художествен екип от професионални актьори и аниматори, начело с Бате Енчо, които се грижат за доброто настроение на гостите с театрално-танцувална програма, в т.ч. занимателни и щафетни игри, заедно с децата. Услугата е с предварителна заявка и се заплаща допълнително.

Меню